Guestbook

Wij stellen uw berichten in dit gastenboek op zeer prijs!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.92.28.52 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
62 entries.
Nico en Marian Nico en Marian from Wognum wrote on 25 October 2021 at 09:02
Een onverwachte verrassing ons bezoek aan Nune Ville. De eigenaresse vertelt inspirerend over de bewoners en over Vincent van Gogh. Daarnaast heeft het huis meerdere verborgen pareltjes. Nune Ville maakt een bezoek aan Nuenen compleet.
Daan Bartels Daan Bartels from De Kwakel wrote on 21 August 2021 at 16:19
Afgelopen zomer ben ik 3 x een week op reis geweest. Ik ben alle Nederlandse plekken langsgegaan uit het leven van Vincent van Gogh. Het hoogtepunt was toch zeker wel de rondleiding door gastvrouw Jacqueline in Salon Nune Ville. De rijke geschiedenis van het huis, die verder gaat dan het verhaal over Vincents geliefde Margot, en het prachtige tijdsbeeld dat de inrichting oproept, hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten. Natuurlijk was het bezoek aan de naastgelegen pastorietuin en het voormalige atelier van Vincent van Gogh, achter zijn ouderlijk huis, geweldig. Geen moment ben ik dichter bij Vincent geweest tijdens mijn trip, dan tijdens deze rondleiding. Veel dank, Jacqueline en warme groet, ook namens Merijn.
Walter en Els Tibboel Walter en Els Tibboel from Nuenen wrote on 15 August 2021 at 11:01
Hallo Jacqueline, dankjewel voor de fascinerende rondleiding door de tijd. Petje af voor hoe je dit organiseert. Mooi om zo'n stukje Nuenense historie te ervaren. Hartelijke groet, Bart, Walter en Els
Bram Kamp Bram Kamp from Eindhoven wrote on 14 August 2021 at 21:58
Natuurlijk is een bezoek aan Van Gogh village Nuenen altijd al een aanrader, maar een privé rondleiding bij Nune Ville is de kers op de taart. Bij een bezoek aan het VinCentre hoorden we dat er op zaterdag rondleiding werd in gegeven in het voormalige woonhuis van Margot Begemann, de geliefde van Vincent van Gogh in 1884. Wat een bevlogen presentatie met kennis van zaken! Niet alleen over alle voorwerpen en verhalen uit de 19e eeuw, maar ook over de joodse onderduiker tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tot slot een bezoek aan de tuin en een blik op het atelier van Vincent. Betere kunstgeschiedenis is er niet! Als je de kans krijgt, om Nune Ville een keer te bezoeken: vooral doen! Dank je wel, Jacqueline.
Esther en Elly Esther en Elly from Spijkenisse en Rotterdam wrote on 10 July 2021 at 20:14
Vandaag een super mooie rondleiding gehad, in het nuneville, heel mooi verteld door Jaqueline Bekkers over de verboden liefde van Vincent van Gogh en Margot Begemann. Was zeer boeiend en daardoor erg de moeite waard!! Dank Jaqueline! Hartelijke groet, Esther en Elly!
Ellen Ellen from Nuenen wrote on 17 November 2020 at 15:03
Een poosje geleden hebben wij Nune Ville bezocht. Wat was het interessant! Je waant je echt even in de tijd van Vincent van Gogh. Genoeg om in je op te nemen: het huis en de tuin van de familie Begemans, de schilderijen, de meubels en de vele accessoires uit die periode. Als kers op de taart konden we dit keer ook een kijkje nemen bij de buren in het atelier van Vincent. Daar zat Hennie Agten in de stijl van Van Gogh te schilderen en hij vertelde ons prachtige verhalen over de schilderijen. Een extra dank aan Jacqueline en Dorothé voor de prettige en duidelijke rondleiding!
Sjef van der Heijden Sjef van der Heijden from Rhenen wrote on 7 October 2020 at 20:01
Afgelopen zaterdag hebben we met vrienden uit Nuenen een bezoek gebracht aan Nune Ville. We werden hartelijke ontvangen door gastvrouw Jacqueline Bekkers, bewoonster van het huis. Met passie en kennis nam ze ons mee naar de tijd van VIncent van Gogh, zijn leven, zijn kunst. Maar ook kregen we veel mee over de geschiedenis van het huis Nune Ville. Chapeau Jacqueline dat jullie het huis met veel gevoel voor historie weer in de originele staat terugbrengen. En wat een mooie verzameling hebben jullie bijeen gebracht. Aansluitend hebben we het atelier van Vincent gezien met de uitleg daarbij door de zoon van de buren, Benjamin. We kijken terug op een mooie rondleiding, en een hele bijzondere middag.
John Duijsings John Duijsings from Boxmeer wrote on 24 August 2020 at 16:56
Een buitengewone en hoog interessante rondleiding gekregen. Kennis en enthousiasme van rondleidster Jacqueline heeft ons (3 collega's met hun partners) een verkwikkende zaterdagmiddag bezorgd. Zeer aan te bevelen.
Hettie en Ffank Hettie en Ffank from Nuene wrote on 22 August 2020 at 21:27
Samen met collega’s en partners een bezoek gebracht aan Nune Ville. De enthousiaste, inspirerende en deskundige presentatie van gastvrouw Jacqueline is ook bij een 2e bezoek helemaal “top”!
Fam Brouwers Fam Brouwers from Beek en Donk wrote on 2 August 2020 at 21:17
Samen met onze twee jongste kleinkinderen een bezoek gebracht aan Salon Nune Ville We waren alle 4 bijzonder onder de indruk van het verhaal over dit mooie oude pand Dank aan degene die ons heeft rondgeleid
Mária van de Westerlo Mária van de Westerlo from Den haag wrote on 31 July 2020 at 17:51
In één woord geweldig; gepassioneerde cultuur bewuste huiseigenaresse. Een vrouw met een hart op de goede plaats die werkelijk een bijdrage levert aan de kostbare geschiedenis van Nuenen en Nederland. Chapeau Jacqueline dat je dit voor alle burgers toegankelijk maakt.
Hilde en Peter Hilde en Peter from Nieuw-Vennep wrote on 4 March 2020 at 11:52
Afgelopen zaterdagmiddag een geweldige rondleiding gehad in Salon Nune Ville. Het huis is prachtig gerestaureerd en ingericht en eigenaresse/rondleidster Jacqueline weet ontzettend veel te vertellen over het huis, de kunst, de geschiedenis van de locatie en over het leven en werk van Vincent van Gogh en andere kunstenaars uit zijn kring. Dit bezoek krijgt van ons een DIKKE TIEN en is EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!
Jan Leunissen Jan Leunissen from Buggenum wrote on 9 February 2020 at 18:58
Hoogstwaarschijnlijk wordt de rondleiding het meest bijzondere uur van jouw bezoek aan Nuenen. Eigenaresse Jacqueline laat jou royaal delen in haar kennis over de inrichting en gebruiksvoorwerpen van huizen van de gegoede burgerij in de 19e eeuw. Bovendien krijg je een bijzondere inkijk op het leven van Vincent van Gogh en zijn relatie met Margot Begemann.
W. Tenback W. Tenback from Beek en Donk wrote on 1 February 2020 at 13:46
Van eigenaresse Jacqueline heb ik een fantastische rondleiding gekregen door haar prachtige woning. Jacqueline vertelt vol passie over de historie en geschiedenis van dit huis, de mensen die er gewoond hebben en over de liefdesrelatie van Vincent van Gogh. Mooi om een indruk te krijgen hoe er destijds gewoond werd, inclusief meubels en attributen uit die tijd.Indrukwekkend en zeker een bezoek waard.
Harry Harry from Nuenen wrote on 26 January 2020 at 14:52
Een mooie rondleiding met een goed verhaal. Zo krijg je, na het bezoek aan het Vincentre, een nog beter beeld van Vincent en Margot.
Harrie en Bep Harrie en Bep from Nuenen wrote on 25 January 2020 at 17:45
Omdat ik nog niet zo lang in Nuenen woon hoort alles wat over Van Gogh gaat bij mijn inburgeringscursus ;-). Mijn vriendin nam me vanmiddag mee naar Nune Ville. Een warm welkom door de vriendelijke vrouw des huizes. Ook nog eens deskundig en een goed verteller. Een mooi huis wat zorgvuldig is ingericht. Boeiende informatie die wij nog niet kenden. Al met al boven verwachting. Een aanrader.
MIeke Janzen MIeke Janzen wrote on 21 January 2020 at 14:31
Een gastvrije ontvangst Een met zorg ingericht historisch huis met een heel bijzonder verhaal. Een verhaal dat met met veel enthousiasme en liefde wordt verteld door de gastvrouw en eigenaresse van dit huis. Het is een aanrader voor iedereen, vooral in combinatie met een bezoek aan het Vincentre dat precies aan de overkant van de straat is gevestigd. Het verhaal van Vincent van Gogh in Nuenen komt hier werkelijk tot leven.
Harteveld Harteveld from Lieshout wrote on 24 November 2019 at 21:11
Fantastische rondleiding en een echte doorkijk ‘in het leven van’... Dikke aanrader; niet te missen!
Gerry en Gerard Gerry en Gerard from Hoofddorp wrote on 26 October 2019 at 10:19
We werden verrast door onze vrienden uit Nuenen met nog ander vrienden uit Veenendaal en Voorschoten voor een rondleiding door Salon Nune Ville deze werd op een uitstekende manier verzorgt door Jacqueline. Een aanrader .
Ineke van der Wijst-Konings Ineke van der Wijst-Konings from Nuenen wrote on 24 October 2019 at 22:01
Een geweldige rondleiding gehad vanmiddag met mijn "hockeyteam" bij Nuneville. Op een hele prettige manier verteld Jacqueline heel veel over de geschiedenis van van Gogh. Dankjewel!! Namens ons allen!! Ineke.

See tripadvisor: Nuenen, Salon Nune Ville