Guestbook

Wij stellen uw berichten in dit gastenboek op zeer prijs!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.46.172 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
76 entries.
Erik den boer Erik den boer from Almere wrote on 27 April 2023 at 21:03
Ik was erg onder de indruk. Je wordt ondergedompeld in dehistorie. Erik den boer tifa lgb bouw eeuwenweg 123 almere.
Evelyne van Eck Evelyne van Eck from Tilburg wrote on 21 April 2023 at 21:25
Hoi Jacqueline, bedankt voor het prachtige inkijkje in jullie prachtige, karakteristieke villa Salon Nune Ville. Jij weet de historie van Vincents jaren in Nuenen op geheel eigen wijze tot leven te brengen. We gingen dankzij jouw verhalen echt terug in de tijd en konden Vincents en Margots aanwezigheid bijna voelen. Ook door de fascinerende foto’s, schilderijen en attributen. Het was een mooie middag, we bevelen iedereen dit uitje van harte aan! Louis ,Annelies, Evelyne, Inge en Liselotte
Christian & Lisa Christian & Lisa from Amsterdam wrote on 11 April 2023 at 19:09
Op zaterdag 8 april werden wij door Jacqueline ontvangen voor een tijdreis door het huis en de tuin van de familie van Margot Begemann. Door de zorgvuldig gekozen en uitgestelde verzameling van objecten, meubels en schilderijen, die een ieder een verhaal en samen een schat aan herinneringen opwekken, werd ons bezoek en onvergetelijk moment. Dank daarvoor! Lisa Scandiuzzi & Christian Begemann
Jack Jack from Oisterwijk wrote on 2 April 2023 at 16:51
Verrassend interessante rondleiding gehad van Jacqueline! Persoonlijke verhalen, mooi tijdsbeeld en écht nieuwe i formatie over het leven van Vincent van Gogh in Nuenen. Een aanrader
Annet en René Annet en René from Eindhoven wrote on 7 January 2023 at 16:47
Wat een kadootje dit bezoek aan Nune Ville. Zeer interessante rondleiding door Jacqueline over het leven van Vincent en Margot. Het huis ademde helemaal de sfeer van die tijd en Jacqueline wist een heel compleet portret van Vincent neer te zetten. Zeer de moeite waard, een echte aanrader!
Jan cremers Jan cremers from Best wrote on 10 December 2022 at 22:10
Samen met vrienden waren we te gast bij Jacqueline. Het was al bijzonder dat we in hun leefgebied mochten komen, maar ook dat we daar nog de sfeer proefden, van de tijd dat Vincent en Margo hier op de bank verliefd zaten te zijn. De entourage, de verhalen, de sfeer alles ademde nog de tijd van toen. Heerlijk en boeiend was het hoe Jacqueline tot in detail verschillende voorwerpen besprak. Na een wandeling door het huis en de tuin waande ik me helemaal in die tijd. Hartstikke bedankt Jacqueline!!
Eric Ferket Eric Ferket from Breda wrote on 2 December 2022 at 17:51
Dankzij de deskundige uitleg van gastvrouw Jaqcueline Bekkers is onze groep van 7 mensen heel wat te weten gekomen over het leven van de families Van Gogh, Begeman en de mensen waar ze mee omgingen. Dit alles is te horen en te bezichtigen in een prachtig gerestyled huis met tuin. De tijd die Vincent van Gogh doorgebracht heeft in Nuenen en alles wat er daarna in Nuneville afgespeeld heeft, kwam helemaal tot leven. Heel bijzonder allemaal!
Arie en Ingrid Verbaan Arie en Ingrid Verbaan from Zoetermeer wrote on 10 September 2022 at 20:53
Wat een verhalen heeft deze woning. Echt de moeite waard. De bewoonster heeft zich echt goed verdiept in de 19e en 20e eeuw en had zoveel interessante verhalen, dat je ook echt even terug was in die tijd. Heel indrukwekkend allemaal! Dank voor deze mooie, leerzame dag!
Annemiek Annemiek from Almere wrote on 13 August 2022 at 14:40
Als je meer wilt dan een museum bezoeken en de verhalen over Vincent zelf wilt horen, dan mag je dit niet missen. De eigenaresse verteld met passie en liefde over Vincent zijn familie en vrienden. Je proeft de sfeer uit die tijd. Een echte aanrader.
Peter en Lucy Heemskerk Peter en Lucy Heemskerk from Limmen wrote on 18 June 2022 at 20:04
Vandaag, 18 juni waren we te gast in Nuneville waar we een voortreffelijke rondleiding kregen van de vrouw des huizes, Jacqueline Bekkers. Het was een bijzondere ervaring die we een ieder kunnen aanbevelen!
Elly van der Sanden - Hannie van Weert Elly van der Sanden - Hannie van Weert from Sint-Oedenrode - Son en Breugel wrote on 13 June 2022 at 21:35
Op zaterdag 11 juni jl. hadden wij ons ingeschreven voor een rondleiding in Nuneville, waar eens de grote liefde van Vincent Van Gogh woonde. We hadden deze tip gekregen van een vriendin. Volkomen blanco gingen we er naar toe, maar wat werden we verrast. Bij binnenkomst werd aan de hand van foto’s het verhaal van Vincent verteld. De salon waar de rondleiding begon hangt vol met schilderstukken van leerlingen van Van Gogh. Dat op zich is al een minder bekend feit, dat Vincent in Brabant leerlingen heeft gehad. Er was ruimte genoeg om vragen te stellen en hoewel de rondleiding door het huis en de tuin één uur zou duren was van enige haast geen sprake. We koekoeken de huiskamer en de eetkamer waar net als in de salon de nodige parafernalia aandacht kregen.Na een stevige klim van drie trappen kwamen we op de zolder waar naast de geschiedenis van Van Gogh nog een ander spannend verhaal verteld werd, dat zich daar in de Tweede Wereldoorlog heeft afgespeeld. Wij kunnen iedereen aanraden dit prachtige huis te bezoeken. Je zult er geen spijt van krijgen.
Hein-Peter & Petra Hein-Peter & Petra from Eelde wrote on 26 May 2022 at 08:32
Op 14 mei, tijdens onze fietstocht passeerden we de villa met als opschrift Nuneville. Voor de deur hing een lijst voor deelname aan een rondleiding. Spontaan hebben we ons aangemeld, zonder enig besef wat ons te wachten zou staan en wat de relatie met Vincent zou zijn. Dat werd ons snel duidelijk toen Jacqueline ons verwelkomde en ons mee nam in haar wereld; terug naar de 19e eeuw. Het werd een privé rondleiding, zodat we meer kregen dan t standaard verhaal, zal ik maar zeggen . Erg bijzonder om te horen hoe de verzameling tot stand gekomen is. We kregen niet alleen veel schilderijen te zien van tijdgenoten van Vincent maar het hele huis ademde de sfeer van toen, met allerlei typisch voorwerpen uit die tijd, zoals meubels, een fournituren kistje met ivoren gereedschap, tafels met ingelegde ebbenhouten bladen. Ik vroeg me af hoe iemand zo op kan gaan ik een tijdsperiode en toch mee moet gaan in de 21e eeuw. Wat ik miste was de geur van toen;-) die geur was nog wel aanwezig op zolder waar tijdens de oorlog onderduikers ondergebracht waren. Dit leverde opnieuw een verhaal op, waar onlangs nog nabestaanden uit t buitenland voor naar Nuenen waren gekomen. Tijdens de rondgang door de tuin konden we nog even een blik werpen op de vijver van de buren, welke Vincent vaak had geschilder. Hartelijk dank Jacqueline!
Henriette van Bussel Henriette van Bussel from Santpoort wrote on 20 March 2022 at 21:39
erg genoten van de mooie, interessante en plezierige rondleiding van Jacqueline. Knap om zo'n uitgebreide collectie schilderijen te vergaren van de schilders-vrienden van van Gogh en daar zo boeiend over te vertellen. Alsof het allemaal gisteren speelde. Het huis is prachtig en geheel gerestaureerd in originele staat. al het werk zal veel voldoening geven. Fijn dat wij - bezoekers - daarvan mee mogen genieten. Hartelijke groet, Henriëtte en familie
Chris Chris from Leiden wrote on 20 March 2022 at 09:29
Gisteren samen met Monique een hele leuke rondleiding gekregen door Jacqueline. Leuk ontvangen en mooie verhalen gehoord. Prachtig ingerichte vertrekken gezien en even in de tuin gewandeld. Heel bijzonder en echt de moeite waard.
Nico en Marian Nico en Marian from Wognum wrote on 25 October 2021 at 09:02
Een onverwachte verrassing ons bezoek aan Nune Ville. De eigenaresse vertelt inspirerend over de bewoners en over Vincent van Gogh. Daarnaast heeft het huis meerdere verborgen pareltjes. Nune Ville maakt een bezoek aan Nuenen compleet.
Daan Bartels Daan Bartels from De Kwakel wrote on 21 August 2021 at 16:19
Afgelopen zomer ben ik 3 x een week op reis geweest. Ik ben alle Nederlandse plekken langsgegaan uit het leven van Vincent van Gogh. Het hoogtepunt was toch zeker wel de rondleiding door gastvrouw Jacqueline in Salon Nune Ville. De rijke geschiedenis van het huis, die verder gaat dan het verhaal over Vincents geliefde Margot, en het prachtige tijdsbeeld dat de inrichting oproept, hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten. Natuurlijk was het bezoek aan de naastgelegen pastorietuin en het voormalige atelier van Vincent van Gogh, achter zijn ouderlijk huis, geweldig. Geen moment ben ik dichter bij Vincent geweest tijdens mijn trip, dan tijdens deze rondleiding. Veel dank, Jacqueline en warme groet, ook namens Merijn.
Walter en Els Tibboel Walter en Els Tibboel from Nuenen wrote on 15 August 2021 at 11:01
Hallo Jacqueline, dankjewel voor de fascinerende rondleiding door de tijd. Petje af voor hoe je dit organiseert. Mooi om zo'n stukje Nuenense historie te ervaren. Hartelijke groet, Bart, Walter en Els
Bram Kamp Bram Kamp from Eindhoven wrote on 14 August 2021 at 21:58
Natuurlijk is een bezoek aan Van Gogh village Nuenen altijd al een aanrader, maar een privé rondleiding bij Nune Ville is de kers op de taart. Bij een bezoek aan het VinCentre hoorden we dat er op zaterdag rondleiding werd in gegeven in het voormalige woonhuis van Margot Begemann, de geliefde van Vincent van Gogh in 1884. Wat een bevlogen presentatie met kennis van zaken! Niet alleen over alle voorwerpen en verhalen uit de 19e eeuw, maar ook over de joodse onderduiker tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tot slot een bezoek aan de tuin en een blik op het atelier van Vincent. Betere kunstgeschiedenis is er niet! Als je de kans krijgt, om Nune Ville een keer te bezoeken: vooral doen! Dank je wel, Jacqueline.
Esther en Elly Esther en Elly from Spijkenisse en Rotterdam wrote on 10 July 2021 at 20:14
Vandaag een super mooie rondleiding gehad, in het nuneville, heel mooi verteld door Jaqueline Bekkers over de verboden liefde van Vincent van Gogh en Margot Begemann. Was zeer boeiend en daardoor erg de moeite waard!! Dank Jaqueline! Hartelijke groet, Esther en Elly!
Ellen Ellen from Nuenen wrote on 17 November 2020 at 15:03
Een poosje geleden hebben wij Nune Ville bezocht. Wat was het interessant! Je waant je echt even in de tijd van Vincent van Gogh. Genoeg om in je op te nemen: het huis en de tuin van de familie Begemans, de schilderijen, de meubels en de vele accessoires uit die periode. Als kers op de taart konden we dit keer ook een kijkje nemen bij de buren in het atelier van Vincent. Daar zat Hennie Agten in de stijl van Van Gogh te schilderen en hij vertelde ons prachtige verhalen over de schilderijen. Een extra dank aan Jacqueline en Dorothé voor de prettige en duidelijke rondleiding!

See tripadvisor: Nuenen, Salon Nune Ville