Guestbook

Wij stellen uw berichten in dit gastenboek op zeer prijs!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.239.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
61 entries.
Ingrid Hest Ingrid Hest from Geldrop wrote on 16 September 2019 at 09:45
Wat een interessante rondleiding ! Mijn man en ik waren zeer onder de indruk. Jacqueline Bekkers bedankt voor je persoonlijke verhalen! Geweldig dat we door je werk dit stuk van de geschiedenis kunnen herbeleven. Mooi ook dat je er voor zorgt dat het pand voor het nageslacht blijft behouden! Ingrid Hest
Alise Elbers Alise Elbers wrote on 18 August 2019 at 10:26
Wat een bijzondere ontmoeting was het gisteren met Jacqueline Bekkers. De prachtige monumentale villa werd tot leven gebracht door haar intrigerende verhalen. Nogmaals bedankt voor deze interessante rondleiding.
Henk Driessen Henk Driessen from Deurne wrote on 28 July 2019 at 12:53
Geachte mevrouw Bekkers, wat een historische dag voor ons gisteren in Huis Margot Begemann en wat een prachtige voordracht die U gaf. Ik zit nu nog na te genieten. Wij komen in de toekomst beslist nog een keertje terug.
PeterPaul van de Ven PeterPaul van de Ven from Gemert wrote on 27 July 2019 at 23:52
Met 5 geïnteresseerde vrienden, waaronder kunstschilders en natuurliefhebbers, bezochten wij vandaag Nuneville. Geheel verrast door uiterst gedoseerde verhalen van het huis met de oorspronkelijke bewoners, door Jacqueline Bekkers kregen we ook een praktisch idee hoe het geweest moet zijn om in die tijd te leven! Leuke details die je niet in de boeken vindt blijven je bij, nogmaals dank, PPV, HD, MH, LE en ES.
Anneke van Eeuwijk Anneke van Eeuwijk from Eindhoven wrote on 8 July 2019 at 13:54
Op een zonnige zaterdagmiddag bezocht ik Nuneville. Een museum voor fijnproevers! Je wordt er rondgeleid door de vrouw des Huizes, Jacqueline Bekkers, die met veel passie en smaak het huis in de sfeer van Van Gogh's tijd heeft ingericht. Prachtige antieke objecten heeft zij verzameld en ook zijn er schilderijen en tekeningen van leermeesters en vrienden van Van Gogh te zien. Jacqueline vertelt gepassioneerd en met saillante details over de historie die aan dit huis verbonden is, waardoor je je even in de tijd van Van Gogh waant. Ook het verhaal van de Joodse onderduiker die op zolder heeft gewoond is heel bijzonder. Met even veel liefde heeft zij de onderduikerskamer in oorspronkelijke staat hersteld. Jacqueline is de perfecte gastvrouw en maakt een bezoek aan Nuneville tot een absolute aanrader!
Frank van Welie Frank van Welie from Nuenen wrote on 19 June 2019 at 16:59
Maandag 20 mei was een bezoek aan Nune Ville onderdeel van het personeelsuitje van de opleiding MBRT van Fontys aansluitend aan de wandeling die we zelf uitgezet hadden door Nuenen. Het team was onder de indruk van de hartelijke ontvangst, de gedegen deskundige vriendelijke uitleg door gastvrouw Jacqueline, de wijze waarop Nune Ville tot een bewoond monument was "omgetoverd". Via de voordeur stap je van het nu ruim een eeuw terug. Een aanrader om een keer aan te sluiten bij de rondleiding! Namens het team MBRT, Frank van Welie
Joanne de Graaff Joanne de Graaff from Rosmalen wrote on 9 June 2019 at 14:48
We (een aantal fotografen) werden heel gastvrij ontvangen. Wat een sfeervol huis vol historie. En met de verhalen van de gastvrouw ging de historie leven. Indrukwekkend om het tragische liefdesverhaal van Vincent en Margot te horen, maar ook indrukwekkend om op zolder het kamertje te zien waar een joodse man verborgen zat. Een plekje om zeker nog eens naar terug te gaan. Even de tijd stil laten staan.
Peter en Louise Regli Peter en Louise Regli from Nuenen wrote on 16 March 2019 at 19:58
Zaterdag 16 maart 2019, werden wij gastvrij ontvangen in Nune Ville , een persoonlijke en deskundige rondleiding door het huis, gaf goed weer hoe alle mensen geleefd hadden. Dank je wel voor de mooie verhalen en een kijk in de tijd....
Yvonne Wittebrood Yvonne Wittebrood from Nuenen wrote on 2 December 2018 at 09:09
Afgelopen vrijdag heb ik met mijn schildervriendinnen Salon Nune Ville bezocht. We waren aangenaam verrast. Een geweldige rondleiding terug in de tijd. Het huis was prachtig ingericht maar vooral de verhalen maakten het levendig. We hebben genoten. Heel hartelijk bedankt.
Francien en Frans Seelen Francien en Frans Seelen from Velden (LB) wrote on 26 October 2018 at 21:18
In dit huis aangekomen waan je je echt in de tijd dat Vincent hier rondliep en verliefd was op zijn Margot. Veel lof over de perfecte rondleiding die Jacqueline ons gaf in hun op sublieme wijze verbouwde woning uit 1874. Heel veel dank en wie weet tot nog eens.
Ans de Krijger Ans de Krijger from Sint Jansteen wrote on 22 October 2018 at 22:39
Het was een boeiende reis door het leven van Margot, Vincent en Jaap. Jouw passie Jacqueline is door heel het huis zichtbaar. Je mag heel trots zijn op Nune Ville. Wij hebben afgelopen zaterdag genoten ! Heel veel dank!
Pieter Oomens Pieter Oomens from Nuenen wrote on 7 October 2018 at 14:39
Dankjewel Jacqueline dat je via jullie prachtige Nune Ville, met leuke & persoonlijke verhalen, ons een inkijk hebt gegeven in het leven rondom Vincent in Nuenen. We hebben genoten !
Koos van der Vate Koos van der Vate from Zevenaar wrote on 26 August 2018 at 11:08
Ik heb gisteren een geweldige rondleiding mee mogen maken door het huis Nune Ville. Wat een prachtig huis, wat een geweldige inrichting, maar vooral: wat een fantastische verhalen, met zoveel liefde en respect verteld !
Hennie v Deventer Hennie v Deventer from Eindhoven wrote on 8 August 2018 at 23:55
Zaterdag 4 augustus een rondleiding gehad met 3 vriendinnen in Nune Ville. Een prachtig huis met een prachtig verhaal erachter. Wat heel boeiend en met veel enthousiasme wordt verteld.
Mia Smeets-Jeurissen Mia Smeets-Jeurissen from Roermond wrote on 5 August 2018 at 14:50
Nune Ville, een héél bijzonder huis, een huis met een verhaal van mensen, die er eens woonden / verbleven en die hun sporen hebben nagelaten. Ook bijzonder verweven met het leven van Vincent van Gogh. Nog steeds zichtbaar in het prachtige interieur en bovenal voelbaar hoe mensen hier leefden en wat ze hebben meegemaakt / doorgemaakt. Uw liefdevol verhaal houdt hen levend. Het heeft mij diep geraakt, ik ben er nog stil van. Zo bijzonder! Jacqueline, dank-u-wel.
Paula van Agtmaal Paula van Agtmaal from Roosendaal wrote on 28 July 2018 at 20:16
Vanmiddag een rondleiding gehad in de villa. Heel mooi vooral de persoonlijke rondleiding. Een prachtig huis met een mooie verhaal. Maakt de combinatie van museum en rondwandeling compleet. Zeker een aanrader. Fam. Broos
Michel van den Berk Michel van den Berk from Eindhoven wrote on 27 June 2018 at 09:18
In Eindhoven geboren en getogen en wist niet dat er in het aangelegen dorp Nuenen een fantastische Vincent van Gogh tocht bestond. Het bezoek aan Nune Ville is daar een hoogtepunt in. Samen met kennissen uit den Haag hebben we dit bezoek gedaan en zijn getroffen door de rijke historie van het pand die op een geweldige wijze is gepresenteerd door Jacqueline Bekkers de eigenaresse. Hulde en dank voor dit prachtige particuliere initiatief.
Carine Alders Carine Alders from Amersfoort wrote on 3 June 2018 at 21:11
We fietsten met acht vrienden in het voetspoor van Vincent en stonden aandachtig het bord in de tuin te lezen toen Jacqueline ons uitnodigde om binnen te komen kijken. Niet gepland, voor mij wel het hoogtepunt van het weekend. Geweldig dat jullie het huis met zoveel liefde en respect koesteren en bewonen. We voelden ons bevoorrecht dat je dat met ons wilde delen, met zoveel mooie en deskundige verhalen. Warm aanbevolen voor iedereen die Nuenen bezoekt!
Agnieszka i Grzegorz Agnieszka i Grzegorz wrote on 19 May 2018 at 22:47
Thank you very much Jacqueline, our guide to Nune Ville for a wonderful conversation about Van Gogh and Margot Begemann. It was wonderful to see the interiors which remember their love. We had a lot of luck to be in Nuenen on Saturday and visit this place. We recommend everyone who is in love with Van Gogh's story. Best regards from Poland. Agnieszka i Grzegorz
Twanny Verdonschot en Harrie van den Boogaart Twanny Verdonschot en Harrie van den Boogaart from NUENEN wrote on 28 April 2018 at 17:43
Op zaterdag 28 april kregen we met ons tweeën een privé-rondleiding door dit prachtige pand, dat met liefde wordt beheerd en is aangekleed. Mede met de enthousiaste verhalen uit de briefwisselingen maakte het tot een aanbeveling die in Nuenen woont of het gaat bezoeken.

See tripadvisor: Nuenen, Salon Nune Ville