Guestbook

Wij stellen uw berichten in dit gastenboek op zeer prijs!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.92.240 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
72 entries.
Mária van de Westerlo Mária van de Westerlo from Den haag wrote on 31 July 2020 at 17:51
In één woord geweldig; gepassioneerde cultuur bewuste huiseigenaresse. Een vrouw met een hart op de goede plaats die werkelijk een bijdrage levert aan de kostbare geschiedenis van Nuenen en Nederland. Chapeau Jacqueline dat je dit voor alle burgers toegankelijk maakt.
Hilde en Peter Hilde en Peter from Nieuw-Vennep wrote on 4 March 2020 at 11:52
Afgelopen zaterdagmiddag een geweldige rondleiding gehad in Salon Nune Ville. Het huis is prachtig gerestaureerd en ingericht en eigenaresse/rondleidster Jacqueline weet ontzettend veel te vertellen over het huis, de kunst, de geschiedenis van de locatie en over het leven en werk van Vincent van Gogh en andere kunstenaars uit zijn kring. Dit bezoek krijgt van ons een DIKKE TIEN en is EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!
Jan Leunissen Jan Leunissen from Buggenum wrote on 9 February 2020 at 18:58
Hoogstwaarschijnlijk wordt de rondleiding het meest bijzondere uur van jouw bezoek aan Nuenen. Eigenaresse Jacqueline laat jou royaal delen in haar kennis over de inrichting en gebruiksvoorwerpen van huizen van de gegoede burgerij in de 19e eeuw. Bovendien krijg je een bijzondere inkijk op het leven van Vincent van Gogh en zijn relatie met Margot Begemann.
W. Tenback W. Tenback from Beek en Donk wrote on 1 February 2020 at 13:46
Van eigenaresse Jacqueline heb ik een fantastische rondleiding gekregen door haar prachtige woning. Jacqueline vertelt vol passie over de historie en geschiedenis van dit huis, de mensen die er gewoond hebben en over de liefdesrelatie van Vincent van Gogh. Mooi om een indruk te krijgen hoe er destijds gewoond werd, inclusief meubels en attributen uit die tijd.Indrukwekkend en zeker een bezoek waard.
Harry Harry from Nuenen wrote on 26 January 2020 at 14:52
Een mooie rondleiding met een goed verhaal. Zo krijg je, na het bezoek aan het Vincentre, een nog beter beeld van Vincent en Margot.
Harrie en Bep Harrie en Bep from Nuenen wrote on 25 January 2020 at 17:45
Omdat ik nog niet zo lang in Nuenen woon hoort alles wat over Van Gogh gaat bij mijn inburgeringscursus ;-). Mijn vriendin nam me vanmiddag mee naar Nune Ville. Een warm welkom door de vriendelijke vrouw des huizes. Ook nog eens deskundig en een goed verteller. Een mooi huis wat zorgvuldig is ingericht. Boeiende informatie die wij nog niet kenden. Al met al boven verwachting. Een aanrader.
MIeke Janzen MIeke Janzen wrote on 21 January 2020 at 14:31
Een gastvrije ontvangst Een met zorg ingericht historisch huis met een heel bijzonder verhaal. Een verhaal dat met met veel enthousiasme en liefde wordt verteld door de gastvrouw en eigenaresse van dit huis. Het is een aanrader voor iedereen, vooral in combinatie met een bezoek aan het Vincentre dat precies aan de overkant van de straat is gevestigd. Het verhaal van Vincent van Gogh in Nuenen komt hier werkelijk tot leven.
Harteveld Harteveld from Lieshout wrote on 24 November 2019 at 21:11
Fantastische rondleiding en een echte doorkijk ‘in het leven van’... Dikke aanrader; niet te missen!
Gerry en Gerard Gerry en Gerard from Hoofddorp wrote on 26 October 2019 at 10:19
We werden verrast door onze vrienden uit Nuenen met nog ander vrienden uit Veenendaal en Voorschoten voor een rondleiding door Salon Nune Ville deze werd op een uitstekende manier verzorgt door Jacqueline. Een aanrader .
Ineke van der Wijst-Konings Ineke van der Wijst-Konings from Nuenen wrote on 24 October 2019 at 22:01
Een geweldige rondleiding gehad vanmiddag met mijn "hockeyteam" bij Nuneville. Op een hele prettige manier verteld Jacqueline heel veel over de geschiedenis van van Gogh. Dankjewel!! Namens ons allen!! Ineke.
Susan Verheijen Susan Verheijen from Oisterwijk wrote on 14 October 2019 at 10:59
In oct. 2019 wilden we onze vriendin die uit Boston op bezoek kwam verrassen met een bezoek aan Nuenen. Zij heeft al een paar maal het van Gogh museum bezocht. Het was een succes , mede door onze gastvrouw Jacqueline . Zij gaf mooie uitleg over Salon Nune Ville en haar vroegere bewoners. Een extra aanvulling op ons bezoek daarna naar het Brabands museum met een collectie van Van Gogh. Zeker een aanbeveling!!!
Ingrid Hest Ingrid Hest from Geldrop wrote on 16 September 2019 at 09:45
Wat een interessante rondleiding ! Mijn man en ik waren zeer onder de indruk. Jacqueline Bekkers bedankt voor je persoonlijke verhalen! Geweldig dat we door je werk dit stuk van de geschiedenis kunnen herbeleven. Mooi ook dat je er voor zorgt dat het pand voor het nageslacht blijft behouden! Ingrid Hest
Alise Elbers Alise Elbers wrote on 18 August 2019 at 10:26
Wat een bijzondere ontmoeting was het gisteren met Jacqueline Bekkers. De prachtige monumentale villa werd tot leven gebracht door haar intrigerende verhalen. Nogmaals bedankt voor deze interessante rondleiding.
Henk Driessen Henk Driessen from Deurne wrote on 28 July 2019 at 12:53
Geachte mevrouw Bekkers, wat een historische dag voor ons gisteren in Huis Margot Begemann en wat een prachtige voordracht die U gaf. Ik zit nu nog na te genieten. Wij komen in de toekomst beslist nog een keertje terug.
PeterPaul van de Ven PeterPaul van de Ven from Gemert wrote on 27 July 2019 at 23:52
Met 5 geïnteresseerde vrienden, waaronder kunstschilders en natuurliefhebbers, bezochten wij vandaag Nuneville. Geheel verrast door uiterst gedoseerde verhalen van het huis met de oorspronkelijke bewoners, door Jacqueline Bekkers kregen we ook een praktisch idee hoe het geweest moet zijn om in die tijd te leven! Leuke details die je niet in de boeken vindt blijven je bij, nogmaals dank, PPV, HD, MH, LE en ES.
Anneke van Eeuwijk Anneke van Eeuwijk from Eindhoven wrote on 8 July 2019 at 13:54
Op een zonnige zaterdagmiddag bezocht ik Nuneville. Een museum voor fijnproevers! Je wordt er rondgeleid door de vrouw des Huizes, Jacqueline Bekkers, die met veel passie en smaak het huis in de sfeer van Van Gogh's tijd heeft ingericht. Prachtige antieke objecten heeft zij verzameld en ook zijn er schilderijen en tekeningen van leermeesters en vrienden van Van Gogh te zien. Jacqueline vertelt gepassioneerd en met saillante details over de historie die aan dit huis verbonden is, waardoor je je even in de tijd van Van Gogh waant. Ook het verhaal van de Joodse onderduiker die op zolder heeft gewoond is heel bijzonder. Met even veel liefde heeft zij de onderduikerskamer in oorspronkelijke staat hersteld. Jacqueline is de perfecte gastvrouw en maakt een bezoek aan Nuneville tot een absolute aanrader!
Frank van Welie Frank van Welie from Nuenen wrote on 19 June 2019 at 16:59
Maandag 20 mei was een bezoek aan Nune Ville onderdeel van het personeelsuitje van de opleiding MBRT van Fontys aansluitend aan de wandeling die we zelf uitgezet hadden door Nuenen. Het team was onder de indruk van de hartelijke ontvangst, de gedegen deskundige vriendelijke uitleg door gastvrouw Jacqueline, de wijze waarop Nune Ville tot een bewoond monument was "omgetoverd". Via de voordeur stap je van het nu ruim een eeuw terug. Een aanrader om een keer aan te sluiten bij de rondleiding! Namens het team MBRT, Frank van Welie
Joanne de Graaff Joanne de Graaff from Rosmalen wrote on 9 June 2019 at 14:48
We (een aantal fotografen) werden heel gastvrij ontvangen. Wat een sfeervol huis vol historie. En met de verhalen van de gastvrouw ging de historie leven. Indrukwekkend om het tragische liefdesverhaal van Vincent en Margot te horen, maar ook indrukwekkend om op zolder het kamertje te zien waar een joodse man verborgen zat. Een plekje om zeker nog eens naar terug te gaan. Even de tijd stil laten staan.
Peter en Louise Regli Peter en Louise Regli from Nuenen wrote on 16 March 2019 at 19:58
Zaterdag 16 maart 2019, werden wij gastvrij ontvangen in Nune Ville , een persoonlijke en deskundige rondleiding door het huis, gaf goed weer hoe alle mensen geleefd hadden. Dank je wel voor de mooie verhalen en een kijk in de tijd....
Yvonne Wittebrood Yvonne Wittebrood from Nuenen wrote on 2 December 2018 at 09:09
Afgelopen vrijdag heb ik met mijn schildervriendinnen Salon Nune Ville bezocht. We waren aangenaam verrast. Een geweldige rondleiding terug in de tijd. Het huis was prachtig ingericht maar vooral de verhalen maakten het levendig. We hebben genoten. Heel hartelijk bedankt.

See tripadvisor: Nuenen, Salon Nune Ville