Gastenboek

Wij stellen uw berichten in dit gastenboek op zeer prijs!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.191.36 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
58 berichten.
Esther en Elly Esther en Elly uit Spijkenisse en Rotterdam heeft geschreven op 10 juli 2021 om 20:14:
Vandaag een super mooie rondleiding gehad, in het nuneville, heel mooi verteld door Jaqueline Bekkers over de verboden liefde van Vincent van Gogh en Margot Begemann. Was zeer boeiend en daardoor erg de moeite waard!! Dank Jaqueline! Hartelijke groet, Esther en Elly!
Ellen Ellen uit Nuenen heeft geschreven op 17 november 2020 om 15:03:
Een poosje geleden hebben wij Nune Ville bezocht. Wat was het interessant! Je waant je echt even in de tijd van Vincent van Gogh. Genoeg om in je op te nemen: het huis en de tuin van de familie Begemans, de schilderijen, de meubels en de vele accessoires uit die periode. Als kers op de taart konden we dit keer ook een kijkje nemen bij de buren in het atelier van Vincent. Daar zat Hennie Agten in de stijl van Van Gogh te schilderen en hij vertelde ons prachtige verhalen over de schilderijen. Een extra dank aan Jacqueline en Dorothé voor de prettige en duidelijke rondleiding!
Sjef van der Heijden Sjef van der Heijden uit Rhenen heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 20:01:
Afgelopen zaterdag hebben we met vrienden uit Nuenen een bezoek gebracht aan Nune Ville. We werden hartelijke ontvangen door gastvrouw Jacqueline Bekkers, bewoonster van het huis. Met passie en kennis nam ze ons mee naar de tijd van VIncent van Gogh, zijn leven, zijn kunst. Maar ook kregen we veel mee over de geschiedenis van het huis Nune Ville. Chapeau Jacqueline dat jullie het huis met veel gevoel voor historie weer in de originele staat terugbrengen. En wat een mooie verzameling hebben jullie bijeen gebracht. Aansluitend hebben we het atelier van Vincent gezien met de uitleg daarbij door de zoon van de buren, Benjamin. We kijken terug op een mooie rondleiding, en een hele bijzondere middag.
John Duijsings John Duijsings uit Boxmeer heeft geschreven op 24 augustus 2020 om 16:56:
Een buitengewone en hoog interessante rondleiding gekregen. Kennis en enthousiasme van rondleidster Jacqueline heeft ons (3 collega's met hun partners) een verkwikkende zaterdagmiddag bezorgd. Zeer aan te bevelen.
Hettie en Ffank Hettie en Ffank uit Nuene heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 21:27:
Samen met collega’s en partners een bezoek gebracht aan Nune Ville. De enthousiaste, inspirerende en deskundige presentatie van gastvrouw Jacqueline is ook bij een 2e bezoek helemaal “top”!
Fam Brouwers Fam Brouwers uit Beek en Donk heeft geschreven op 2 augustus 2020 om 21:17:
Samen met onze twee jongste kleinkinderen een bezoek gebracht aan Salon Nune Ville We waren alle 4 bijzonder onder de indruk van het verhaal over dit mooie oude pand Dank aan degene die ons heeft rondgeleid
Mária van de Westerlo Mária van de Westerlo uit Den haag heeft geschreven op 31 juli 2020 om 17:51:
In één woord geweldig; gepassioneerde cultuur bewuste huiseigenaresse. Een vrouw met een hart op de goede plaats die werkelijk een bijdrage levert aan de kostbare geschiedenis van Nuenen en Nederland. Chapeau Jacqueline dat je dit voor alle burgers toegankelijk maakt.
Hilde en Peter Hilde en Peter uit Nieuw-Vennep heeft geschreven op 4 maart 2020 om 11:52:
Afgelopen zaterdagmiddag een geweldige rondleiding gehad in Salon Nune Ville. Het huis is prachtig gerestaureerd en ingericht en eigenaresse/rondleidster Jacqueline weet ontzettend veel te vertellen over het huis, de kunst, de geschiedenis van de locatie en over het leven en werk van Vincent van Gogh en andere kunstenaars uit zijn kring. Dit bezoek krijgt van ons een DIKKE TIEN en is EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!
Jan Leunissen Jan Leunissen uit Buggenum heeft geschreven op 9 februari 2020 om 18:58:
Hoogstwaarschijnlijk wordt de rondleiding het meest bijzondere uur van jouw bezoek aan Nuenen. Eigenaresse Jacqueline laat jou royaal delen in haar kennis over de inrichting en gebruiksvoorwerpen van huizen van de gegoede burgerij in de 19e eeuw. Bovendien krijg je een bijzondere inkijk op het leven van Vincent van Gogh en zijn relatie met Margot Begemann.
W. Tenback W. Tenback uit Beek en Donk heeft geschreven op 1 februari 2020 om 13:46:
Van eigenaresse Jacqueline heb ik een fantastische rondleiding gekregen door haar prachtige woning. Jacqueline vertelt vol passie over de historie en geschiedenis van dit huis, de mensen die er gewoond hebben en over de liefdesrelatie van Vincent van Gogh. Mooi om een indruk te krijgen hoe er destijds gewoond werd, inclusief meubels en attributen uit die tijd.Indrukwekkend en zeker een bezoek waard.
Harry Harry uit Nuenen heeft geschreven op 26 januari 2020 om 14:52:
Een mooie rondleiding met een goed verhaal. Zo krijg je, na het bezoek aan het Vincentre, een nog beter beeld van Vincent en Margot.
Harrie en Bep Harrie en Bep uit Nuenen heeft geschreven op 25 januari 2020 om 17:45:
Omdat ik nog niet zo lang in Nuenen woon hoort alles wat over Van Gogh gaat bij mijn inburgeringscursus ;-). Mijn vriendin nam me vanmiddag mee naar Nune Ville. Een warm welkom door de vriendelijke vrouw des huizes. Ook nog eens deskundig en een goed verteller. Een mooi huis wat zorgvuldig is ingericht. Boeiende informatie die wij nog niet kenden. Al met al boven verwachting. Een aanrader.
MIeke Janzen MIeke Janzen heeft geschreven op 21 januari 2020 om 14:31:
Een gastvrije ontvangst Een met zorg ingericht historisch huis met een heel bijzonder verhaal. Een verhaal dat met met veel enthousiasme en liefde wordt verteld door de gastvrouw en eigenaresse van dit huis. Het is een aanrader voor iedereen, vooral in combinatie met een bezoek aan het Vincentre dat precies aan de overkant van de straat is gevestigd. Het verhaal van Vincent van Gogh in Nuenen komt hier werkelijk tot leven.
Harteveld Harteveld uit Lieshout heeft geschreven op 24 november 2019 om 21:11:
Fantastische rondleiding en een echte doorkijk ‘in het leven van’... Dikke aanrader; niet te missen!
Gerry en Gerard Gerry en Gerard uit Hoofddorp heeft geschreven op 26 oktober 2019 om 10:19:
We werden verrast door onze vrienden uit Nuenen met nog ander vrienden uit Veenendaal en Voorschoten voor een rondleiding door Salon Nune Ville deze werd op een uitstekende manier verzorgt door Jacqueline. Een aanrader .
Ineke van der Wijst-Konings Ineke van der Wijst-Konings uit Nuenen heeft geschreven op 24 oktober 2019 om 22:01:
Een geweldige rondleiding gehad vanmiddag met mijn "hockeyteam" bij Nuneville. Op een hele prettige manier verteld Jacqueline heel veel over de geschiedenis van van Gogh. Dankjewel!! Namens ons allen!! Ineke.
Susan Verheijen Susan Verheijen uit Oisterwijk heeft geschreven op 14 oktober 2019 om 10:59:
In oct. 2019 wilden we onze vriendin die uit Boston op bezoek kwam verrassen met een bezoek aan Nuenen. Zij heeft al een paar maal het van Gogh museum bezocht. Het was een succes , mede door onze gastvrouw Jacqueline . Zij gaf mooie uitleg over Salon Nune Ville en haar vroegere bewoners. Een extra aanvulling op ons bezoek daarna naar het Brabands museum met een collectie van Van Gogh. Zeker een aanbeveling!!!
Ingrid Hest Ingrid Hest uit Geldrop heeft geschreven op 16 september 2019 om 09:45:
Wat een interessante rondleiding ! Mijn man en ik waren zeer onder de indruk. Jacqueline Bekkers bedankt voor je persoonlijke verhalen! Geweldig dat we door je werk dit stuk van de geschiedenis kunnen herbeleven. Mooi ook dat je er voor zorgt dat het pand voor het nageslacht blijft behouden! Ingrid Hest
Alise Elbers Alise Elbers heeft geschreven op 18 augustus 2019 om 10:26:
Wat een bijzondere ontmoeting was het gisteren met Jacqueline Bekkers. De prachtige monumentale villa werd tot leven gebracht door haar intrigerende verhalen. Nogmaals bedankt voor deze interessante rondleiding.
Henk Driessen Henk Driessen uit Deurne heeft geschreven op 28 juli 2019 om 12:53:
Geachte mevrouw Bekkers, wat een historische dag voor ons gisteren in Huis Margot Begemann en wat een prachtige voordracht die U gaf. Ik zit nu nog na te genieten. Wij komen in de toekomst beslist nog een keertje terug.