Guestbook

Wij stellen uw berichten in dit gastenboek op zeer prijs!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.46.172 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
76 entries.
Frank van Welie Frank van Welie from Nuenen wrote on 19 June 2019 at 16:59
Maandag 20 mei was een bezoek aan Nune Ville onderdeel van het personeelsuitje van de opleiding MBRT van Fontys aansluitend aan de wandeling die we zelf uitgezet hadden door Nuenen. Het team was onder de indruk van de hartelijke ontvangst, de gedegen deskundige vriendelijke uitleg door gastvrouw Jacqueline, de wijze waarop Nune Ville tot een bewoond monument was "omgetoverd". Via de voordeur stap je van het nu ruim een eeuw terug. Een aanrader om een keer aan te sluiten bij de rondleiding! Namens het team MBRT, Frank van Welie
Joanne de Graaff Joanne de Graaff from Rosmalen wrote on 9 June 2019 at 14:48
We (een aantal fotografen) werden heel gastvrij ontvangen. Wat een sfeervol huis vol historie. En met de verhalen van de gastvrouw ging de historie leven. Indrukwekkend om het tragische liefdesverhaal van Vincent en Margot te horen, maar ook indrukwekkend om op zolder het kamertje te zien waar een joodse man verborgen zat. Een plekje om zeker nog eens naar terug te gaan. Even de tijd stil laten staan.
Peter en Louise Regli Peter en Louise Regli from Nuenen wrote on 16 March 2019 at 19:58
Zaterdag 16 maart 2019, werden wij gastvrij ontvangen in Nune Ville , een persoonlijke en deskundige rondleiding door het huis, gaf goed weer hoe alle mensen geleefd hadden. Dank je wel voor de mooie verhalen en een kijk in de tijd....
Yvonne Wittebrood Yvonne Wittebrood from Nuenen wrote on 2 December 2018 at 09:09
Afgelopen vrijdag heb ik met mijn schildervriendinnen Salon Nune Ville bezocht. We waren aangenaam verrast. Een geweldige rondleiding terug in de tijd. Het huis was prachtig ingericht maar vooral de verhalen maakten het levendig. We hebben genoten. Heel hartelijk bedankt.
Francien en Frans Seelen Francien en Frans Seelen from Velden (LB) wrote on 26 October 2018 at 21:18
In dit huis aangekomen waan je je echt in de tijd dat Vincent hier rondliep en verliefd was op zijn Margot. Veel lof over de perfecte rondleiding die Jacqueline ons gaf in hun op sublieme wijze verbouwde woning uit 1874. Heel veel dank en wie weet tot nog eens.
Ans de Krijger Ans de Krijger from Sint Jansteen wrote on 22 October 2018 at 22:39
Het was een boeiende reis door het leven van Margot, Vincent en Jaap. Jouw passie Jacqueline is door heel het huis zichtbaar. Je mag heel trots zijn op Nune Ville. Wij hebben afgelopen zaterdag genoten ! Heel veel dank!
Pieter Oomens Pieter Oomens from Nuenen wrote on 7 October 2018 at 14:39
Dankjewel Jacqueline dat je via jullie prachtige Nune Ville, met leuke & persoonlijke verhalen, ons een inkijk hebt gegeven in het leven rondom Vincent in Nuenen. We hebben genoten !
Koos van der Vate Koos van der Vate from Zevenaar wrote on 26 August 2018 at 11:08
Ik heb gisteren een geweldige rondleiding mee mogen maken door het huis Nune Ville. Wat een prachtig huis, wat een geweldige inrichting, maar vooral: wat een fantastische verhalen, met zoveel liefde en respect verteld !
Hennie v Deventer Hennie v Deventer from Eindhoven wrote on 8 August 2018 at 23:55
Zaterdag 4 augustus een rondleiding gehad met 3 vriendinnen in Nune Ville. Een prachtig huis met een prachtig verhaal erachter. Wat heel boeiend en met veel enthousiasme wordt verteld.
Mia Smeets-Jeurissen Mia Smeets-Jeurissen from Roermond wrote on 5 August 2018 at 14:50
Nune Ville, een héél bijzonder huis, een huis met een verhaal van mensen, die er eens woonden / verbleven en die hun sporen hebben nagelaten. Ook bijzonder verweven met het leven van Vincent van Gogh. Nog steeds zichtbaar in het prachtige interieur en bovenal voelbaar hoe mensen hier leefden en wat ze hebben meegemaakt / doorgemaakt. Uw liefdevol verhaal houdt hen levend. Het heeft mij diep geraakt, ik ben er nog stil van. Zo bijzonder! Jacqueline, dank-u-wel.
Paula van Agtmaal Paula van Agtmaal from Roosendaal wrote on 28 July 2018 at 20:16
Vanmiddag een rondleiding gehad in de villa. Heel mooi vooral de persoonlijke rondleiding. Een prachtig huis met een mooie verhaal. Maakt de combinatie van museum en rondwandeling compleet. Zeker een aanrader. Fam. Broos
Michel van den Berk Michel van den Berk from Eindhoven wrote on 27 June 2018 at 09:18
In Eindhoven geboren en getogen en wist niet dat er in het aangelegen dorp Nuenen een fantastische Vincent van Gogh tocht bestond. Het bezoek aan Nune Ville is daar een hoogtepunt in. Samen met kennissen uit den Haag hebben we dit bezoek gedaan en zijn getroffen door de rijke historie van het pand die op een geweldige wijze is gepresenteerd door Jacqueline Bekkers de eigenaresse. Hulde en dank voor dit prachtige particuliere initiatief.
Carine Alders Carine Alders from Amersfoort wrote on 3 June 2018 at 21:11
We fietsten met acht vrienden in het voetspoor van Vincent en stonden aandachtig het bord in de tuin te lezen toen Jacqueline ons uitnodigde om binnen te komen kijken. Niet gepland, voor mij wel het hoogtepunt van het weekend. Geweldig dat jullie het huis met zoveel liefde en respect koesteren en bewonen. We voelden ons bevoorrecht dat je dat met ons wilde delen, met zoveel mooie en deskundige verhalen. Warm aanbevolen voor iedereen die Nuenen bezoekt!
Agnieszka i Grzegorz Agnieszka i Grzegorz wrote on 19 May 2018 at 22:47
Thank you very much Jacqueline, our guide to Nune Ville for a wonderful conversation about Van Gogh and Margot Begemann. It was wonderful to see the interiors which remember their love. We had a lot of luck to be in Nuenen on Saturday and visit this place. We recommend everyone who is in love with Van Gogh's story. Best regards from Poland. Agnieszka i Grzegorz
Twanny Verdonschot en Harrie van den Boogaart Twanny Verdonschot en Harrie van den Boogaart from NUENEN wrote on 28 April 2018 at 17:43
Op zaterdag 28 april kregen we met ons tweeën een privé-rondleiding door dit prachtige pand, dat met liefde wordt beheerd en is aangekleed. Mede met de enthousiaste verhalen uit de briefwisselingen maakte het tot een aanbeveling die in Nuenen woont of het gaat bezoeken.
Tjerk de Vries Tjerk de Vries from Nuenen wrote on 27 March 2018 at 15:20
Afgelopen zaterdag hebben wij met 4 personen een heel prettige rondleiding door Nune Ville meegemaakt. Gastvrouw Jaqueline presenteerde deskundig haar eigen woning met veel kunst en antiek, vergezeld van gedocumenteerde wetenswaardigheden. Wij waanden ons geheel in de tijd van Vincent en Margot! Kortom, een aanrader voor iedereen om op zaterdagen dit prachtige huis te bezoeken.
Henk en Barbara van Winkel Henk en Barbara van Winkel from Tilburg wrote on 25 March 2018 at 21:50
Onze vrienden Tjerk en Loes , trotse inwoners van Nuenen, nodigden ons uit voor een rondleidining in Nuneville op 24 maart. Jaren geleden hadden we al een bloemlezing uit de brieven van Vicent gelezen, met verwijzingen een dik fotoboek met al Vincents werken. Ook waren we al naar de bekende plekken in Franrijk geweest waar Vincent heeft geleefd en gewerkt en is gestorven. De bezielde rondleiding in Nuneville bracht opnieuw allerlei wetenswaardigs en bezienswaardigs en gaf ons bovendien zicht op nóg een stukje tragiek in het bewogen leven van Vincent van Gogh.
Piet van der Meijden Piet van der Meijden from Nuenen wrote on 24 February 2018 at 17:15
Zojuist hebben Corrie en ik een rondleiding gehad van Jacqueline door haar woning Nuneville. Haar zeer inspirerende verhaal over de omstandigheden van Margot Begemann en Vincent van Gogh in die tijd krijgt nog meer gestalte door het zien van het woonhuis van Margot destijds. De inrichting ervan is erg indrukwekkend. We vonden het bezoek erg de moeite waard, en raden het eenieder aan.
Rik van Berge Rik van Berge wrote on 12 February 2018 at 21:14
Afgelopen zaterdag mochten we een kijkje nemen in Nune Ville. Met acht man sterk werden we gastvrij ontvangen door Jacqueline die ons met veel enthousiasme en deskundigheid vertelde over de geschiedenis van haar huis dat met oog voor detail in oude stijl is hersteld. We waanden er ons terug in de tijd, de tijd van Vincent en zijn Margot. Dank je wel daarvoor!
Joost Overhoff Joost Overhoff from Amsterdam wrote on 7 December 2017 at 10:29
Die arme Vincent. Ook dat nog: als hij nu had geleefd, had-ie in Nuenen zo'n mooi buurmeisje gehad dat hij voor haar vast twee-orig door het leven was blijven gaan... Joost & Anne- Fieke www.cacciucco.nl

See tripadvisor: Nuenen, Salon Nune Ville