Guestbook

Wij stellen uw berichten in dit gastenboek op zeer prijs!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.27.159 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
68 entries.
Wilma Visser Wilma Visser from Krommenie wrote on 23 July 2017 at 11:11
Wat een pareltje in Nuenen, na de van Gogh route te hebben gelopen en aansluitend Vincentre bezocht te hebben was het bezoek aan Nune Ville de kers op de taart! Een fantastische mooi gerestaureerd huis met veel oog voor detail. Je waant je echt in die tijd. Wij hadden het geluk een privรฉ rondleiding te krijgen door eigenaresse Jacqueline. Zij heeft veel parate kennis en kan het verhaal van de twee geliefden prachtig vertellen. Ben diverse keren in Van Gogh museum Amsterdam geweest... maar dit bezoek was wel heel dichtbij Vincent!
Gerarda Smeets-Grooten Gerarda Smeets-Grooten from Stiphout (gem. Helmond) wrote on 22 July 2017 at 18:52
In het kader van ons jaarlijkse oldtimeruitstapje, kwamen we in Nune Ville terecht, alwaar we een zeer enthousiaste Jacqueline aantroffen, die ons zeer betrokken bij de Van Gogh historie door het huis rondleidde, ondertussen ons met allerlei weetjes bestokend. De zolderverdieping van Nune Ville vertelde ons een andere "story"... ik raad allen aan deze zelf te gaan beluisteren. Het is zeer zeker de moeite waard. Jaqueline, nogmaals DANK.
Dr Colin Bailey Dr Colin Bailey from Ormiston wrote on 6 July 2017 at 08:59
I owe a debt of thanks to Jacques Braakenburg for introducing me to Nune Ville and to it's charming owner Jacqueline, who turned the visit I made with my group - on the first day of its opening to the public - into a wonderful, unforgettable experience. I loved the selection of period furniture and contemporary drawings and paintings on the walls of the room that perfectly evoke the era when Margot and Vincent would meet there. Enlightening too was a visit to the simple servants' quarters in the attic. It was the promised 'Golden Opportunity'. I shall certainly recommend a visit to my all my friends and return myself the next time I return to Nuenen. Thanks and congratulations to everyone who was involved in this fantastic worthwhile project.
piet hooft van huysduynen piet hooft van huysduynen from nuenen wrote on 27 June 2017 at 17:44
Wat een leuke en sfeervolle film uit 2015 van Remmet van Luttervelt. En hoe mooi is het nu geworden. Maar vroeger was het ook mooi, maar anders mooi ๐Ÿ™‚ Heel veel succes en plezier in jullie mooi huis, Paul en Jacqueline.
Jacques Braakenburg Jacques Braakenburg from Nuenen wrote on 27 June 2017 at 14:29
En wat het mooiste compliment voor jullie was dat Jantine van Gogh uit volle overtuiging zei dat NuneVille niet in betere handen terecht had kunnen komen!
Aleks Veldhoen Aleks Veldhoen from Eindhoven wrote on 26 June 2017 at 21:40
Authentiek terug in de tijd, met meubels uit 19de eeuw, schilderijen van leerlingen en tijdgenoten van Vincent. De vele details van de originele raamlijsten, schuifdeuren en kozijnen zijn een eerbetoon aan de oorspronkelijke staat. De dienstbodekamer en de onderduikschuilplaats zijn extra redenen om een bezoek te brengen. Deskundige toelichting door eigenaresse is verzekerd.
Jacques Jacques from Nuenen wrote on 24 June 2017 at 23:57
Wat een fijne happening vanmiddag. Geweldig hoe David z'n speech hield! Heel mooie jaren in Nuneville . Jullie zijn een mooi gezin.
Remmet Remmet from Nuenen wrote on 22 June 2017 at 11:37
Succes met Salon Nune Ville!๐Ÿท๐ŸŒป๐ŸŒน๐Ÿ˜Š

See tripadvisor: Nuenen, Salon Nune Ville