Guestbook

Wij stellen uw berichten in dit gastenboek op zeer prijs!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.111.47 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
75 entries.
N. Isager N. Isager from Rotterdam wrote on 7 November 2017 at 16:20
Wij hebben zaterdag 04-11-2017 onverwachts een bezoek gebracht aan huize Nune Ville. We werden buiten aangesproken door Jacqueline om Nune Ville te bezichtigen. Door haar enthousiaste verhalen, foto's en schilderijen voelden wij ons heel dicht bij Vincent van Gogh. Zeker de moeite waard. Dankjewel voor de rondleiding. We hebben genoten. Heel veel succes....
Richard Pijs Richard Pijs from Den Bosch wrote on 25 September 2017 at 17:52
Dankjewel voor de enthousiaste rondleiding. Jacqueline verteld op een rustige aangename toon, leuke anekdotes over Margot en de vrienden van Vincent van Gogh. Ze heeft het Nune Ville ontzettend mooi opgeknapt en ingericht met veel liefde, dat kan je zien. Ook het verhaal van Jaap die op zolder enorm lang geleden heeft werd voelbaar door een perfecte enscenering. Chapeau! We hebben enorm genoten van dit stukje geschiedenis. Familie Pijs (geboren in Gerwen verhuisd naar Den Bosch)
Tiny Raaijmakers Tiny Raaijmakers from ZEVENBERGEN wrote on 21 September 2017 at 12:27
Lieve vrienden hadden voor ons een rondleiding geregeld in Nune Ville. Het meest verrassende was dat we kennis maakten met de mensen rondom Vincent van Gogh, zijn inspiratiebronnen, kennissen en zijn lief. Door de sfeer van het huis kon je heel goed voorstellen hoe er vroeger geleefd is. Een extra verhaal was het verhaal van de Joodse jongen die boven op de zolder ondergedoken heeft gezeten en de contacten die er nu nog zijn met verwanten. Kortom een leerzame rondleiding. We zijn enthousiast dat dit naast het Vincentre, Nuenen weer een belangrijke verdieping geeft op het leven en het schilderen van Van Gogh. Bedankt! Het was echt de moeite waard.
Marlies Bouma Marlies Bouma from Makkinga (gem. Ooststellingwerf) wrote on 18 September 2017 at 19:17
Zaterdag het mooie plaatsje Nuenen bezocht. Wij , vijf zussen, kwamen bij toeval in dit mooie huis terecht. Wat een enthousiast verhaal vertelt Jaqueline en wat een voorrecht om dit mooie huis te kunnen bezoeken. Veel succes.
Emily Zwartkruis Emily Zwartkruis from Waalre wrote on 9 September 2017 at 16:36
Wij brachten een niet gepland bezoek aan Nune ville, maar wat werden we verrast. Jacqueline heeft met zoveel zorg en oog voor detail haar huis ingericht en kan daar prachtig over vertellen! Een echte aanrader!
Paul Bonnici Paul Bonnici from Malta wrote on 25 July 2017 at 23:16
It was indeed an unexpected pleasure to visit Salon Nune Ville as it had not been planned when we were touring your village and hearing all about Van Gogh. Jacqueline, it was also a pleasure meeting you and knowing that you are taking such good care of this historical location. I would definitely recommend people to visit and hope to meet you again myself in the not too distant future.
Theo & Josee Theo & Josee from Deurne wrote on 25 July 2017 at 22:13
Een bezoek aan een "bijzonder" in 1874 gebouwd pand, daarbij een " bijzonder " verhaal wat nog eens " bijzonder" enthousiast en met duidelijke kennis van zaken verteld werd. Wat een prachtige verzameling van historische kunst, in een in stijl ingerichte salon. Het hele huis ademt nostalgie en passie. Jacqueline, wij hebben ervan genoten en zeggen het voort... Succes en hartstikke bedankt.
Wilma Visser Wilma Visser from Krommenie wrote on 23 July 2017 at 11:11
Wat een pareltje in Nuenen, na de van Gogh route te hebben gelopen en aansluitend Vincentre bezocht te hebben was het bezoek aan Nune Ville de kers op de taart! Een fantastische mooi gerestaureerd huis met veel oog voor detail. Je waant je echt in die tijd. Wij hadden het geluk een privé rondleiding te krijgen door eigenaresse Jacqueline. Zij heeft veel parate kennis en kan het verhaal van de twee geliefden prachtig vertellen. Ben diverse keren in Van Gogh museum Amsterdam geweest... maar dit bezoek was wel heel dichtbij Vincent!
Gerarda Smeets-Grooten Gerarda Smeets-Grooten from Stiphout (gem. Helmond) wrote on 22 July 2017 at 18:52
In het kader van ons jaarlijkse oldtimeruitstapje, kwamen we in Nune Ville terecht, alwaar we een zeer enthousiaste Jacqueline aantroffen, die ons zeer betrokken bij de Van Gogh historie door het huis rondleidde, ondertussen ons met allerlei weetjes bestokend. De zolderverdieping van Nune Ville vertelde ons een andere "story"... ik raad allen aan deze zelf te gaan beluisteren. Het is zeer zeker de moeite waard. Jaqueline, nogmaals DANK.
Dr Colin Bailey Dr Colin Bailey from Ormiston wrote on 6 July 2017 at 08:59
I owe a debt of thanks to Jacques Braakenburg for introducing me to Nune Ville and to it's charming owner Jacqueline, who turned the visit I made with my group - on the first day of its opening to the public - into a wonderful, unforgettable experience. I loved the selection of period furniture and contemporary drawings and paintings on the walls of the room that perfectly evoke the era when Margot and Vincent would meet there. Enlightening too was a visit to the simple servants' quarters in the attic. It was the promised 'Golden Opportunity'. I shall certainly recommend a visit to my all my friends and return myself the next time I return to Nuenen. Thanks and congratulations to everyone who was involved in this fantastic worthwhile project.
piet hooft van huysduynen piet hooft van huysduynen from nuenen wrote on 27 June 2017 at 17:44
Wat een leuke en sfeervolle film uit 2015 van Remmet van Luttervelt. En hoe mooi is het nu geworden. Maar vroeger was het ook mooi, maar anders mooi 🙂 Heel veel succes en plezier in jullie mooi huis, Paul en Jacqueline.
Jacques Braakenburg Jacques Braakenburg from Nuenen wrote on 27 June 2017 at 14:29
En wat het mooiste compliment voor jullie was dat Jantine van Gogh uit volle overtuiging zei dat NuneVille niet in betere handen terecht had kunnen komen!
Aleks Veldhoen Aleks Veldhoen from Eindhoven wrote on 26 June 2017 at 21:40
Authentiek terug in de tijd, met meubels uit 19de eeuw, schilderijen van leerlingen en tijdgenoten van Vincent. De vele details van de originele raamlijsten, schuifdeuren en kozijnen zijn een eerbetoon aan de oorspronkelijke staat. De dienstbodekamer en de onderduikschuilplaats zijn extra redenen om een bezoek te brengen. Deskundige toelichting door eigenaresse is verzekerd.
Jacques Jacques from Nuenen wrote on 24 June 2017 at 23:57
Wat een fijne happening vanmiddag. Geweldig hoe David z'n speech hield! Heel mooie jaren in Nuneville . Jullie zijn een mooi gezin.
Remmet Remmet from Nuenen wrote on 22 June 2017 at 11:37
Succes met Salon Nune Ville!????

See tripadvisor: Nuenen, Salon Nune Ville