Gastenboek

Wij stellen uw berichten in dit gastenboek op zeer prijs!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.229.118.253 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
50 berichten.
Pieter Oomens Pieter Oomens uit Nuenen schreef op 7 oktober 2018 om 14:39:
Dankjewel Jacqueline dat je via jullie prachtige Nune Ville, met leuke & persoonlijke verhalen, ons een inkijk hebt gegeven in het leven rondom Vincent in Nuenen. We hebben genoten !
Koos van der Vate Koos van der Vate uit Zevenaar schreef op 26 augustus 2018 om 11:08:
Ik heb gisteren een geweldige rondleiding mee mogen maken door het huis Nune Ville. Wat een prachtig huis, wat een geweldige inrichting, maar vooral: wat een fantastische verhalen, met zoveel liefde en respect verteld !
Hennie v Deventer Hennie v Deventer uit Eindhoven schreef op 8 augustus 2018 om 23:55:
Zaterdag 4 augustus een rondleiding gehad met 3 vriendinnen in Nune Ville. Een prachtig huis met een prachtig verhaal erachter. Wat heel boeiend en met veel enthousiasme wordt verteld.
Mia Smeets-Jeurissen Mia Smeets-Jeurissen uit Roermond schreef op 5 augustus 2018 om 14:50:
Nune Ville, een héél bijzonder huis, een huis met een verhaal van mensen, die er eens woonden / verbleven en die hun sporen hebben nagelaten. Ook bijzonder verweven met het leven van Vincent van Gogh. Nog steeds zichtbaar in het prachtige interieur en bovenal voelbaar hoe mensen hier leefden en wat ze hebben meegemaakt / doorgemaakt. Uw liefdevol verhaal houdt hen levend. Het heeft mij diep geraakt, ik ben er nog stil van. Zo bijzonder! Jacqueline, dank-u-wel.
Paula van Agtmaal Paula van Agtmaal uit Roosendaal schreef op 28 juli 2018 om 20:16:
Vanmiddag een rondleiding gehad in de villa. Heel mooi vooral de persoonlijke rondleiding. Een prachtig huis met een mooie verhaal. Maakt de combinatie van museum en rondwandeling compleet. Zeker een aanrader. Fam. Broos
Michel van den Berk Michel van den Berk uit Eindhoven schreef op 27 juni 2018 om 09:18:
In Eindhoven geboren en getogen en wist niet dat er in het aangelegen dorp Nuenen een fantastische Vincent van Gogh tocht bestond. Het bezoek aan Nune Ville is daar een hoogtepunt in. Samen met kennissen uit den Haag hebben we dit bezoek gedaan en zijn getroffen door de rijke historie van het pand die op een geweldige wijze is gepresenteerd door Jacqueline Bekkers de eigenaresse. Hulde en dank voor dit prachtige particuliere initiatief.
Carine Alders Carine Alders uit Amersfoort schreef op 3 juni 2018 om 21:11:
We fietsten met acht vrienden in het voetspoor van Vincent en stonden aandachtig het bord in de tuin te lezen toen Jacqueline ons uitnodigde om binnen te komen kijken. Niet gepland, voor mij wel het hoogtepunt van het weekend. Geweldig dat jullie het huis met zoveel liefde en respect koesteren en bewonen. We voelden ons bevoorrecht dat je dat met ons wilde delen, met zoveel mooie en deskundige verhalen. Warm aanbevolen voor iedereen die Nuenen bezoekt!
Agnieszka i Grzegorz Agnieszka i Grzegorz schreef op 19 mei 2018 om 22:47:
Thank you very much Jacqueline, our guide to Nune Ville for a wonderful conversation about Van Gogh and Margot Begemann. It was wonderful to see the interiors which remember their love. We had a lot of luck to be in Nuenen on Saturday and visit this place. We recommend everyone who is in love with Van Gogh's story. Best regards from Poland. Agnieszka i Grzegorz
Twanny Verdonschot en Harrie van den Boogaart Twanny Verdonschot en Harrie van den Boogaart uit NUENEN schreef op 28 april 2018 om 17:43:
Op zaterdag 28 april kregen we met ons tweeën een privé-rondleiding door dit prachtige pand, dat met liefde wordt beheerd en is aangekleed. Mede met de enthousiaste verhalen uit de briefwisselingen maakte het tot een aanbeveling die in Nuenen woont of het gaat bezoeken.
Tjerk de Vries Tjerk de Vries uit Nuenen schreef op 27 maart 2018 om 15:20:
Afgelopen zaterdag hebben wij met 4 personen een heel prettige rondleiding door Nune Ville meegemaakt. Gastvrouw Jaqueline presenteerde deskundig haar eigen woning met veel kunst en antiek, vergezeld van gedocumenteerde wetenswaardigheden. Wij waanden ons geheel in de tijd van Vincent en Margot! Kortom, een aanrader voor iedereen om op zaterdagen dit prachtige huis te bezoeken.
Henk en Barbara van Winkel Henk en Barbara van Winkel uit Tilburg schreef op 25 maart 2018 om 21:50:
Onze vrienden Tjerk en Loes , trotse inwoners van Nuenen, nodigden ons uit voor een rondleidining in Nuneville op 24 maart. Jaren geleden hadden we al een bloemlezing uit de brieven van Vicent gelezen, met verwijzingen een dik fotoboek met al Vincents werken. Ook waren we al naar de bekende plekken in Franrijk geweest waar Vincent heeft geleefd en gewerkt en is gestorven. De bezielde rondleiding in Nuneville bracht opnieuw allerlei wetenswaardigs en bezienswaardigs en gaf ons bovendien zicht op nóg een stukje tragiek in het bewogen leven van Vincent van Gogh.
Piet van der Meijden Piet van der Meijden uit Nuenen schreef op 24 februari 2018 om 17:15:
Zojuist hebben Corrie en ik een rondleiding gehad van Jacqueline door haar woning Nuneville. Haar zeer inspirerende verhaal over de omstandigheden van Margot Begemann en Vincent van Gogh in die tijd krijgt nog meer gestalte door het zien van het woonhuis van Margot destijds. De inrichting ervan is erg indrukwekkend. We vonden het bezoek erg de moeite waard, en raden het eenieder aan.
Rik van Berge Rik van Berge schreef op 12 februari 2018 om 21:14:
Afgelopen zaterdag mochten we een kijkje nemen in Nune Ville. Met acht man sterk werden we gastvrij ontvangen door Jacqueline die ons met veel enthousiasme en deskundigheid vertelde over de geschiedenis van haar huis dat met oog voor detail in oude stijl is hersteld. We waanden er ons terug in de tijd, de tijd van Vincent en zijn Margot. Dank je wel daarvoor!
Joost Overhoff Joost Overhoff uit Amsterdam schreef op 7 december 2017 om 10:29:
Die arme Vincent. Ook dat nog: als hij nu had geleefd, had-ie in Nuenen zo'n mooi buurmeisje gehad dat hij voor haar vast twee-orig door het leven was blijven gaan... Joost & Anne- Fieke www.cacciucco.nl
Fien Emons, Jan van Toor, Martha en Fokke Wijngaarden Fien Emons, Jan van Toor, Martha en Fokke Wijngaarden uit Helmond/Drachten schreef op 11 november 2017 om 09:19:
Wij voelden ons zeer bevoorrecht om dit mooie huis te mogen bezichtigen. Net als Dorothe Braat (onze gids) vertelde Jaqueline met veel passie over dit mooie huis en de vrienden van van Gogh. Echt bijzonder mooie verhalen over de de schilderijen, de meubels de vertrekken en over Jaap de onderduiker. Wij kunnen iedereen aanbevelen als je ervoor in de gelegenheid bent om dit mooie huis te bezoeken. Nogmaals hartelijk dank, we hebben er zeer van genoten.
N. Isager N. Isager uit Rotterdam schreef op 7 november 2017 om 16:20:
Wij hebben zaterdag 04-11-2017 onverwachts een bezoek gebracht aan huize Nune Ville. We werden buiten aangesproken door Jacqueline om Nune Ville te bezichtigen. Door haar enthousiaste verhalen, foto's en schilderijen voelden wij ons heel dicht bij Vincent van Gogh. Zeker de moeite waard. Dankjewel voor de rondleiding. We hebben genoten. Heel veel succes....
Richard Pijs Richard Pijs uit Den Bosch schreef op 25 september 2017 om 17:52:
Dankjewel voor de enthousiaste rondleiding. Jacqueline verteld op een rustige aangename toon, leuke anekdotes over Margot en de vrienden van Vincent van Gogh. Ze heeft het Nune Ville ontzettend mooi opgeknapt en ingericht met veel liefde, dat kan je zien. Ook het verhaal van Jaap die op zolder enorm lang geleden heeft werd voelbaar door een perfecte enscenering. Chapeau! We hebben enorm genoten van dit stukje geschiedenis. Familie Pijs (geboren in Gerwen verhuisd naar Den Bosch)
Tiny Raaijmakers Tiny Raaijmakers uit ZEVENBERGEN schreef op 21 september 2017 om 12:27:
Lieve vrienden hadden voor ons een rondleiding geregeld in Nune Ville. Het meest verrassende was dat we kennis maakten met de mensen rondom Vincent van Gogh, zijn inspiratiebronnen, kennissen en zijn lief. Door de sfeer van het huis kon je heel goed voorstellen hoe er vroeger geleefd is. Een extra verhaal was het verhaal van de Joodse jongen die boven op de zolder ondergedoken heeft gezeten en de contacten die er nu nog zijn met verwanten. Kortom een leerzame rondleiding. We zijn enthousiast dat dit naast het Vincentre, Nuenen weer een belangrijke verdieping geeft op het leven en het schilderen van Van Gogh. Bedankt! Het was echt de moeite waard.
Marlies Bouma Marlies Bouma uit Makkinga (gem. Ooststellingwerf) schreef op 18 september 2017 om 19:17:
Zaterdag het mooie plaatsje Nuenen bezocht. Wij , vijf zussen, kwamen bij toeval in dit mooie huis terecht. Wat een enthousiast verhaal vertelt Jaqueline en wat een voorrecht om dit mooie huis te kunnen bezoeken. Veel succes.
Emily Zwartkruis Emily Zwartkruis uit Waalre schreef op 9 september 2017 om 16:36:
Wij brachten een niet gepland bezoek aan Nune ville, maar wat werden we verrast. Jacqueline heeft met zoveel zorg en oog voor detail haar huis ingericht en kan daar prachtig over vertellen! Een echte aanrader!